Mikä se on, joka aamulla moikkaa, kiireessä auttaa, näkee onnistumisen ja kirkastaa suuntaa sekä kysyy, mitä kuuluu? Tätä kysyy MIELI ry:n Saija Koskensalmi.
Väittäisin, että harva ei-markkinoija tai ei-viestijä tietää, mitä työmme kulisseissa oikeasti tapahtuu. Käytännössä jongleeraamme päivittäin kampanjoinnin, sisällöntuotannon, tiedotteiden, somepäivitysten, tapahtumien suunnittelun, verkkosivustojen kehittämisen, analytiikan penkomisen ja monen muun hyvinkin erilaista osaamista vaativan tehtävän kanssa.
Mitä muut ajattelevat mitä markkinoinnissa tehdään: luodaan mitä hienompia mainoskampanjoita upeissa puitteissa ja kippistellään kuplivaa harva se viikko eri kekkereillä, ihanaa! Ehkä toisinaan tätäkin, mutta markkinointialalla työskentely on usein reunalla elämistä - saat toki tehdä näyttäviä projekteja, mutta toisaalta venyttää jaksamisen ja sietämisen rajoja monesti työuupumukseen asti.
MarkkinointiKollektiivi teki syksyllä 2023 ansiokasta työtä kerätessään tietoa lähes kuudensadan kollegamme hyvinvoinnista alalla. Ah! Ajattelin. Tätä olen odottanut. Sain itse olla mukana julkistamassa tuloksia ja puheenvuorollani rohkaisemassa markkinointiväkeä pitämään huolta positiostaan, työnsä edellytyksistä ja tuesta oman työn kehittämiseen – tai lähtemään.
Tämä Aamukahviseura tarjoaa apua sekä neurokirjolaiselle itselleen että hänen esihenkilöilleen ja kollegoilleen. Neurokirjon huomiointi työpaikoilla lisää kaikkien työhyvinvointia.
MarkkinointiKollektiivi selvitti syksyllä 2023 mitä markkinoinnin alan ammattilaisille kuuluu. Voit nyt ladata koko kyselyn itsellesi. Raportin lataus on veloituksetonta.
Tässä Aamukahviseurassa tarjoillaan harvinaista herkkua: käytännön minivalmennus omien ajatuspolkujen ja niistä johtuvien toimintatapojen ymmärtämiseen. Yli 10 vuotta markkinoijana toiminut ja sittemmin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi uraa vaihtanut Anne Rantala (KetäAkatemia) antaa meille ohjatun harjoituksen kautta avaimia oman työn hallinnointiin ja itsensä johtamiseen.
Henkilöstö on jokaisen yrityksen suurin voimavara. Seuraatko ja ennakoitko työhyvinvoinnin kehittymistä ja toimenpiteiden tehokkuutta samalla tavalla kuin esimerkiksi mainontaa? Työhyvinvointia optimoimalla enemmän hyvinvointia, motivaatiota, sitoutumista sekä parempaa tulosta.